ERZURUM / OLUR - Olur Anadolu Lisesi

May

Okulumuzda şubeler arası voleybol turnvası başladı. Okulumuzda sportif faaliyet ve öğrencilerin gelişimini sağlamak amacıyla turnuva tüm hızıyla devam ediyor.

Nis

OKULUMUZ SIFIR ATIK BELGESİNİ ALDI

Ara

Olur İlçe Belediye Başkanı Sıddık DEMİRCAN ve Belediye Encümeni Gökçin ÖZDEMİR tarafından, üniversiteye hazırlanmakta olan son sınıf öğrencilerimize yardımcı kaynak kitabı yardımında bulunulmuştur. Kendilerine öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenimiz Nazmiye YENİÇERİ´nin sponsorlar aracılığıyla almış olduğu Satranç ve Mangala zeka oyunları, davranışları ve akademik başarılarıyla örnek olan öğrencilerimizi ödüllendirmek amacıyla dağıtıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz, görsel sanatlar öğretmenimiz Ali YAZICIOĞLU koordinatörlüğünde okul duvarlarımızı boyuyorlar. Fen laboratuvarının bulunduğu katta özellikle Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji gibi derslerden çeşitli formüller ve şekiller çizilerek öğrencilerin ilgisini çekmesi ve görsel anlamda göze hoş gelen bir eğitim ortamının oluşması amaçlanıyor.

Mrt

12 mart istiklal marşının kabulü için okulumuzda anma programı yapıldı.